Wild Rockets

Wild Rockets

Explosiva vinster är vad som väntar dig i den sprakande videosloten Wild Rockets från Net Entertainment. Här kan du fira dina inspelade vinster i skenet från fyrverkerierna när de lyser upp natthimlen. Räkna med att få mer valuta för dina pengar när du spelar Wild Rockets med funktioner som 720 Sätt att vinna, vinn på två sätt, Shooting Wilds, Scatter-symboler samt Free Spins. Du kan även provspela Wild Rockets direkt här hos oss på SpelautomaterGratis.com så länge du vill. Det är ett bra sätt att lära sig hur spelet fungerar innan du ger dig in och spelar med riktiga pengar.


Spela Wild Rockets gratis


720 Ways to Win
Wild Rockets är den första spelautomaten som erbjuder 720 ”Ways to Win” och som har en unik geometrisk form på hjulen enligt följande: 3 x 4 x 5 x 4 x 3. Som ett extra tillägg till de här nya häftiga funktionerna så erbjuder Wild Rockets också Wild-symboler som förvandlar symboler som ligger över är under och gör också dessa till wilds. Med häftiga animationer vid varje vinst och dessutom många vinster att vinna är Wild Rockets en spelautomat att räkna med. Net Entertainment har med andra ord gjort det igen.

Shooting Wilds
Wild-Symboler spelar en central roll i Wild Rockets och när de dyker upp på hjul 2, 3 och/eller 4 så skjuts raketer upp eller ned längs hjulen med en grym explosion av animationer och ljudeffekter. Symbolerna, som dyker upp i spåren efter raketerna, förvandlas till extra wild-symboler och ersätter alla andra symboler utom scatter-symboler.

Free Spins
Du kan vinna upp till 50 free spins i Wild Rockets och under free Spins bjuds du på en grym pyroteknisk show. Alla vinster under free spins-rundor åtföljs av fyrverkerier och spelaren bjuds på mer intensiva och bättre animeringar ju högre vinster som vinns.

Satsningar
Wild Rockets har 720 fasta satsnings-vägar men inga insatslinjer. En vinnande satsning består av att matchande symboler-kombinationer visar sig någonstans på minst 3 angränsande hjul räknat längst från vänster till höger eller räknat längst från höger till vänster. Maxvinsten i Wild Rockets är 480 000 mynt.

Slutord
Wild Rockets spelautomat är snygg, explosiv och med unika funktioner. Vi gratulerar Net Entertainment som har lyckats producera ännu en ny unik och grym spelautomat. Det är svårt att sluta spela Wild Rockets så kanske är det bra att man även kan spela den gratis för att stilla lusten.