Lucky Angler

Lucky Angler

Lucky Angler: A snowy Catch är en spelautomat med 5 hjul och 15 vinstlinjer från Net Entertainment. Videosloten erbjuder funktioner som win both ways, wild-symboler, sticky wild, scatter-symboler, free spins, vinn från två håll och vinstchans på jackpott på maximum 250 500 kr.

Temat är isfiske och hjulen i spelautomaten Lucky Angler är omgivna snö och fiskstim och utseendet påminner lite om filmerna Ice Age även om alla karaktärerna i Lucky Angler är relaterade till havet. Här finns det flera olika fiskar att hålla utkik efter men min favorit är den grymma röda snappern som ser riktigt elak ut. Andra symboler i den här sloten är ål, hummer och fiskögon i en gammal sko. Den fina grafiken matchas av en rad ljudeffekter där min speciella favorit är ekot av bubblorna som man kan höra i bakgrunden.


Spela Lucky Angler gratis

Satsningsmöjligheter
Lägg märke till att startknappen har roterande pilar som innebär att du kan starta eller stoppa hjulen när du vill, den här knappen är också känd som ”skickligshetstopp”. Om du har snabb reaktionsförmåga är den särskilt användbar, om inte så låt den vara och låt hjulen stanna av sig själv. Du kan också använda Auto Play som inledningsvis presenterar 10, 25, 50 eller 75 automatiska hjulspinn. Du kan också välja alternativ i förväg om hur och när maskinen ska stanna.

Funktioner

  • Vinn på två sätt – Lucky Angler har den populära funktionen vinn på två sätt som dubblar dina vinstchanser genom att göra 15 vinstlinjer till 30.
  • Sticky Wild – Fiskedraget är wild-symbol och kan i vanlig ordning ersätta alla andra symboler utom scatters för att hjälpa till att bilda vinnande kombinationer på hjulen. Snygga animationer väntar dig när wild-symboler ingår i en vinnande kombination. Sloten innehåller också Sticky Wild som redan finns på mittenhjulet när free spins-rundor startar. Sticky Wild innebär att symbolen stannar kvar på hjulet medan de övriga hjulen fortsätter att snurra. Sticky Wild kan stanna kvar på hjulen tills inga nya vinster genereras och kan alltså stanna kvar under flera spinn.
  • Scatter-symboler – Fisk scatter-symbolen kommer att ge dig 5, 10 eller 15 free spins beroende på om du får upp tre, fyra eller fem symboler på hjulen. Som vi redan har nämnt som kommer free spins rundor att startas med en extra Sticky Wild på mittenhjulet. Det här innebär så klart många fler vinstchanser.

Slutord
Lucky Angler kan kännas kall och blåsig men tack vara de glödheta funktionerna Win both Ways och Sticky Wild så ger vi ett medelhögt betyg till spelautomaten. Lucky Angler är med andra ord värd att provspela.