Bugs ny spelautomat från Sheriff Gaming

by admin on 29 oktober, 2012

Bugs

Programvaruutvecklare Sheriff Gaming har lanseret en ny 3D-videoslot, vid namnet Bugs. Den nya spelautomaten har 5 hjul och 20 vinstlinjer och ett tema som handlar om insektsjakt i familjens trädgård. Bugs är alltså inget för den som har fobi för småkryp för här vimlar det av dem men Bugs har inte bara äckliga småkryp utan här finns också vackra fjärilar som du ska fånga för att vinna. Ju fler du hittar desto större blir dina vinster. Sloten har en ljus och trevlig grafik och med funktioner som expanderande wilds, scattervinster och ett spännande bonusspel och sist men inte minst så kan du vinna en progressiv jackpot när du spelar Bugs. Men det finns ännu mer, Bugs har också en Double Up funktion som gör att du kan singla slant om dina vinster och med lite tur dubbla dem.

Spela Bugs hos ComeOn
Spela Bugs hos ComeOn Casino som erbjuder flera av Sheriff Gamings fantastiska 3D-videoslots. Nya kunder får 10 free spins på Jack Hammer och dessutom kan du som ny kund hos ComeOn få upp till 2 000 kr i insättningsbonus vid de fyra första insättningarna.

Så här vinner du på Bugs
Tre, fyra eller 5 likadana symboler från vänster till höger på aktiverad insatslinje ger vinst. För att se vad de olika vinstkombinationerna ger i vinstpengar kan du titta i vinsttabellen. Vissa kombinationer ger mer än andra och givetvis är det dessa kombinationer du ska satsa på att få.
Expandera Wild-symboler är en specialfunktion som när den visar sig på mittenhjulet blir hela hjulet wilds vilket kommer påverka dina vinstchanser positivt.
Scatter-priser kan du vinna om minst 3 scatter-symboler visas någonstans på hjulen under ett av dina spinns.
För att vinna den progressiva jackpotten måste du spela med maximala insatsen per insatslinje. En kombination som består av 5 jackpott-symboler (inga wild-symboler räknas här) så har du vunnit den progressiva jackpotten.

Leave a Comment

Previous post: